Healing

Healing on energeettinen hoitomuoto, joka voidaan toteuttaa tasapainottavana ja lempeänä tai hyvinkin syväsukeltavana ja puhdistavana hoitona.

Hoidettavat osa-alueet ovat laajoja ja hoidon kohdentamisesta sovitaan aina tarpeen mukaisesti, henkilökohtaisesti. Kuuntelen kehosi ja energiasi ohjausta työtä tehdessäni ja eteneminen tapahtuu aina Sinun tahdissasi.

Healingillä voidaan auttaa kehoa ja mieltä päästämään irti pitkäänkin pinnalla ja pinnnan alla vaikuttaneista ongelmista. Näitä ovat usein sukulinjojen ja henkilökohtaisesti elettyjen elämien traumat ja haasteet, jotka kumpuavat nyt pinnalle vapautuakseen. Hoitoa voidaan hyödyntää myös akuuteissa kehon ja mielen hoitotarpeissa.

Healingin avulla voit päästää irti vanhoista solutason painolasteista. Hoidon avulla saatat saada selkeyttä ja apua tiettyihin käytösmalleihin ja toistuviin elämän haasteisiin.

Syväluotaavia hoitoja tehtäessä, on usein suositeltavaa ottaa 3-5 kerran hoitosarja, sillä keho on usein valmis irtipäästämään isompiakin painolastejaan, luovuttuaan ensimmäisistä. Lempeät ja tasapainottavat hoidot voidaan toteuttaa aina tarpeen mukaisesti, myös yksittäisinä hoitokertoina.

Hoidon aikana lähetän mahdollisesti painolastinasi olevat, itsellesi kuulumattomat energiat takaisin kotiinsa ja kutsun henkilökohtaisen energiasi takaisin käyttöösi, vahvistan aurarakennettasi ja tasapainotan keho-mieli-energia kokonaisuuttasi.

Hoito toteutetaan etähoitona Zoomin tai Teamsin välityksellä. Tarvittaessa myös lähihoito tai perinteinen kaukohoito onnistuvat.

Healing voi auttaa mm.

 • tasapainottumaan
 • rauhoittumaan
 • kohottamaan väsynyttä / uupunutta mielialaa
 • edistämään fyysistä parantumista ja palautumista
 • hoitamaan sukulinjojen ja / tai elettyjen elämien haavaumia
 • toipumaan stressistä tai shokista
 • harmonisoitumaan nykyhetkessä
 • käsittelemään haasteita ja päästämään niistä irti
 • löytämään uusia suuntia elämässäsi
 • selkeyttämään syy-seurausyhteyksiä menneisyyden ja nykyisyyden osalta

Hoito voi olla hoitava, selkeä sekä selkeyttävä ja joskus myös erittäin voimallinen. Suosittelenkin juomaan runsaasti vettä ennen ja jälkeen hoidon sekä varaamaan rauhallista aikaa oman olotilan tunnusteluun.

Hoidon esteitä, joista tulee aina kertoa:

 • akuutti päihderiippuvuus / alkoholin käyttö lähihetkinä
 • mielenterveysongelmat (vakavat tai diagnosoidut)
 • vahva lääkitys
 • huumausaineiden käyttö

Huom! Hoito ei korvaa fyysistä tai psyykkistä terveyden tai sairauden hoitoa. Näissä tarpeissa tulee olla yhteydessä alansa ammattilaisiin (lääkäreihin, psykologeihin jne.).

Oma tietoisuuskapasiteettisi sekä henkilökohtaiset resurssisi saattavat lisääntyä ja laajentua hoidon / hoitojen myötä. Näiden avulla voit löytää uusia toimintamalleja ja lähestymistapoja elämäsi eri osa-alueilla.

Huomioithan myös:

Healingin avulla voidaan syväsukeltaa hyvinkin kaukaisiin solumuistoihin, jonka vuoksi monitasoinen eheytyminen on mahdollista. Tällöin parantuminen tapahtuu vertauskuvallisesti kuin sipulia kuorien – päälimmäisen kerroksen alta paljastuu seuraava solumuisto / -trauma ja sen alta seuraava, aina niin pitkälle kuin on sillä hetkellä tarpeellista ja halusi mukaista kuoria. Tämän vuoksi suosittelen useamman hoidon sarjoja, sillä jokin pinnalla nähtävä oire kertoo usein jostain hyvin erilaisesta juurisyystä, joka voi todellisuudessa olla nykyisen oireen aiheuttaja.

Healingin tavoite ja tarkoitus on parantaa itse juurisyytä / -syitä oireiden takana, jolloin todellinen toipuminen on mahdollista. Tämän vuoksi voi joskus ensimmäisen oireen tilalle nousta seuraava, joka taas kertoo uuden hoidon tarpeesta, kunnes olet saavuttanut sen osan vertauskuvallisesta sipulistasi, johon asti olet Korkeammassa Tietoisuudessasi halunnut kuoria. Keho-mieli-henki-energiasi kertoo kyllä selkeästi kohdan, jolloin työ on tarpeittesi mukaisesti valmista ja on aika jälleen levätä.

Uusia asioita ja parantumismahdollisuuksia saattaa ajoittain nousta esiin koko elämämme ajan. On itsestämme kiinni, milloin koemme tilanteen vaativan Healingiä ja milloin ne ovat vain huomioita poluillamme.

Olen apuna matkallasi, halutessasi.

– Hanna –

Sound Healing

Sound Healing voidaan toteuttaa omana äänihoitonaan tai sen osia voidaan tarpeen tullen yhdistellä perinteisempään Healingiin.

Sound Healingin tarkoitus on rentouttaa kehoa ja mieltä, syväpuhdistaa solutasoja sekä auttaa kehollisten sekä mielensisäisten traumojen irtipäästämisessä. Hoito voidaan siis toteuttaa lempeän rentouttavasti pelkkänä äänihoitona tai sen osia voidaan hyödyntää vahvoissa hoitomuodoissa, jolloin soitinten valinta tapahtuu aina yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Soittiminani toimivat suuret, pienet ja keskikokoiset äänimaljat Nepalista, kristalliharppu yms. kristallisoittimet Ranskasta, hoitorumpu Norjasta ja tuulikellot sekä monet muut helistimet useista eri lähteistä.

Healing, hinnat:

   • 80 € = 60 min. (hoito noin 40 min.) lempeästi tasapainottava / harmonisoiva hoito.
   • 150 € = 90 min. syväsukeltava / mm. sukulinjoja puhdistava hoito.
   •  650€ = 5 krt. tehosarja, voimassa 5 kk.

Sound Healing, hinnat:

   • 80 € = 60 min. (hoito noin 40 min.) rentouttava
   • 130 € = 60 min. (hoito noin 50 min.) rentouttava + Healing
Share This