Young living

Eteeriset öljyt

Maailmanlaajuinen koronavirusepidemia osoitti, kuinka tärkeää on oman kehon, hengen, mielen ja energian hyvinvointi. Ja kuinka äärimmäisen tärkeää on tämän hyvinvoinnin ylläpito. Hetkessä, jolloin vastustuskyky ja immuniteetin vahvistus nousevat tärkeiksi tekijöiksi, voimme kiittää onneamme hallussamme olevista luonnon apuvoimista. Young Livingin öljyt valmistetaan puhtaista luonnon raaka-aineista ja tämän vuoksi ne ovat hyvin tehokkaita, kehoystävällisiä ja toimivia.

On olemassa useita immuniteettia vahvistavia luonnon aineita, kuten muun muassa oregano, timjami, rosmariini, sitrukset (erityisesti sitruuna, sitruunaruoho, appelsiini) ja kaneli. Avuksi löytyvät erilaiset öljyt ja öljyseokset, lisäravinteet sekä vitamiinituotteet. Muun muassa Inner Defense, MultiGreen, Life 9 ja Super C kapselit ja Thieves sarjan tuotteet ovat valtavan tehokkaita immuniteetin ylösbuustaajia.

Keuhkojen tueksi löytyvät sitruksien, piparmintun ja yrttien lisäksi erilaiset puuvartiset kasvit, kuten muun muassa eukalyptukset ja laakeripuut. Suositukseni saavat muun muassa Raven, RC, Frankincense, Myrtle, Eucalyptus Blue, Lemongrass ja Thieves.

Urheilusuorituksen jälkeen, auttavat lihaksiston ja jänteiden palautumisessa muun muassa Eucalyptus Globulus, PanAway, Wintergreen, Deep Relief roll-on, Peppermint ja Cool Azul.

Onnellisuuden ja hyvän olon tunnetta saa helposti lisätyksi sitruksien ja kukkien avulla. Muun muassa appelsiini on erinomainen endorfiinin tuottaja ja tärkeintä on nauttia niistä tuoksuista, jotka kohotavat eniten omaa mielihyvän tunnetta. Esimerkiksi Orange, Joy, Lemon, Rose, Jasmine, Lemongrass, Ylang Ylang ja Gratitude ovat hyviä vaihtoehtoja.

Rauhoittumiseen ja stressitasojen alentamiseen toimivat erityisen hyvin laventeli, sitrukset ja erilaiset puuöljyt. Muun muassa Lavender, Stress Away, Tangerine, Harmony ja Peace & Calming öljyt ja Orange toimivat hyvin tähän tarkoitukseen.

Energeettistä turvaa luovat ja vahvistavat muun muassa erilaiset puu- ja kukkaöljyt. White Angeliga ja Palo Santo auttavat vahvistamaan henkilökohtaisen energiasi suojaa ja pitävät ulkopuolisia energioita oman energiasi ulkopuolella. Nämä ovat hyviä öljyjä myös painajaisten ehkäisyssä ja suurissa yleisötapahtumissa.

 

https://www.myyl.com/maries

Käyttötapoja

Öljyjä voidaan hyödyntää niin ulkoisesti, sisäisesti kuin tuoksutellen, suoraan pullosta nuuhkien tai lyhyinä hetkinä diffuuserilla huoneilmaan haihduttaen.

Sisäisesti käytetään ainoastaan + sarjan tuotteita. Nämä on valmistettu juuri tähän tarkoitukseen ja vain + sarjan öljyt ovat nestemäisistä öljyistä sisäiseen käyttötarkoitukseen tarkoitettuja.

Ulkoisessa käytössä voidaan hoitaa paikallista kohtaa pyörivin liikkein öljyä iholle sivellen, laimennetulla öljyseoksella. Voimme myös hyödyntää vyöhyke- sekä akupisteitä kehon eri paikoissa. Helpoin tapa paikallisen käytön ohella on laimennettujen öljyjen hieronta kauttaaltaan koko jalkapohjiin, sillä jalkapohjissa sijaitsevat koko elimistön heijastepisteet. Näiden avulla koko keho pääsee hyötymään öljyjen vaikutuksista.

Esimerkiksi mustelmien ja ruhjeiden nopeampaan parantumiseen voivat auttaa Lavender sekä Myrrh öljyt. Tikkujen poistoon saadaan apua laventelista ja sen avulla pienet pintatikut voivat nousta pois ihosta, ilman pinsettien tarvetta. Tämä on oiva apu erityisesti lapsiperheissä.

Diffuuseri on tehokas väylä öljyjen hyötyihin. Sen avulla öljyjen ainesosat leviävät laajalti hengitysilmaan, vesihöyryyn sekoittuneena. Näin keho pystyy välittömästi reagoimaan tuoksuihin. Tämän vuoksi on tärkeää, että käytettävät öljyt ovat laadukkaita ja diffuuserin käyttöaika on ohjeistuksen mukainen. Myös huonetilan koko vaikuttaa diffuuserin yhtäjaksoiseen käyttöaikaan sekä siinä haihdutettavien öljytippojen määrään. Huomioithan erityisesti pienten lapsien sekä eläinten turvallisuuden sitä käytettäessä.

Öljyjä voi nuuhkia myös suoraan pullosta tai tiputtaa tipan tai pari taitetun talouspaperin päälle, josta tuoksu leviää kotitekoisen diffuuserin avulla laajemmalle alueelle huoneessa.

Iloisia öljyhetkiä, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Voit rekisteröityä kauttani: https://www.myyl.com/maries

Young Living: https://www.youngliving.com/fi_FI

Jäsennumeroni rekisteröitymistä varten on 14784848.

Share This