Tervehdys,

jaan nyt muutaman sanasen karmasta. Sen vaikutukset ja tapahtumajaksojen syiden selville saaminen, sekä lopulta siitä irti päästäminen ovat olleet yksi isoimmista helpotuksen huokauksista elämässäni. Se tunne, jolloin valtavan kivireen nyörit katkaistaan ja olet vapaa vapauteen juoksemaan, on sanoin kuvaamattoman ihanaa! Keveys, joka valtaa kehon jokaisella solullaan, on toden totta elämää mullistavaa! Näin ainakin oli omalla kohdallani.

Meillä jokaisella on oma elämämme ja se on aina ainutlaatuinen. Ei ole toista samanlaista. Ajoittain saatamme kokea onnistumisen iloa ja toisinaan taas voi tuntua siltä, etteivät mitkään ideamme tai toimintamme kanna siementä, suurista yrityksistämme ja ponnisteluistamme huolimatta. Voi olla niin, ettei meidän ole tarkoituskaan kulkea tuota haaveilemaamme polkua, sillä todellinen elämäntarkoituksemme tai suurempi onnemme on jossain muualla. Tai voi olla niin, ettemme vain yksinkertaisesti saa lupaa astua unelmiemme polulle sen vuoksi, että jokin (mahdollisesti vuosisatoja) aiemmin tekemämme negatiivinen tekomme pitää meitä edelleen otteessaan, vaatiessaan meitä toimintaamme tässä elämässämme hyvittämään. Ja tämän vuoksi saatamme joutua kerta toisensa jälkeen uudelleen umpikujaan, kehitysyrityksistämme huolimatta. Meidän voi kuitenkin olla hyvin hankala ymmärtää tämän hyvitysmaksun hintaa, sillä tämä elämä on hyvin erilainen monella tapaa, emmekä oikein voi tietoisesti hyvittää sellaista, jonka olemassaoloakaan emme edes tiedosta. Niinpä usein kuljemme päivitellen elämämme vastoinkäymisiä ja ihmetellen sitä, mistä ne voivat kerta toisensa jälkeen johtua.

Karma oli minulle kuin liima, joka tiiviisti veti minut aina takaisin lähtökuoppiini. Se oli kuin paksu ja musta liisteri, joka kerta toisensa jälkeen pakotti minut takaisin näkymättömään penkkiini, josta olin kovalla työllä kammennut itseäni jo useita kertoja takaisin pinnalle. Vuosien mittaset henkisen sekä fyysisen kehityksen intensiivijaksot päätyivät jälleen lähtöpisteeseen, ilmentämismuotoaan vain tilanteiden mukaisesti muuttaen. Olin väsynyt palaamaan lähtökuoppiini ja melko neuvoton uusien mahdollisuuksien puuttuessa elämästäni. Niinpä aloin kirjoittaa sanoja Googleen nukkumaan mennessäni.

Kirjoitin aina iltaisin ensimmäisenä mieleeni tulleen, oikealta tuntuvan sanan. Löysin mielenkiintoisia kirjoitelmia, joista osa resonoi kanssani ja osan jätin suosiolla toista kertaa enää koskaan lukematta. Olo tuntui siltä, että jotain suurempaa on tulossa, mutten ollenkaan tiedä, mitä? Kunnes eräänä iltana sanojen seasta kirkastui yksi; AuraTransformaatio™.

AuraTransformaatio™ oli minulle aivan uusi tuttavuus. En ollut koskaan kuullut edes tuota sanaa aiemmin. Samana yönä tilasin ”Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino” -kirjan ja luin kaiken verkosta löytämäni tiedon aiheesta. Varasin välittömästi ajan hoidolleni ja tiesin olevani oikealla polulla. Olin löytänyt viimein vastauksen etsinnälleni <3

AuraTransformaatio™ vaikuttaa elämässämme monin tavoin. Karmasta irrottautuminen on vain yksi osa tätä voimallista hoitoa, mutta itselleni se oli merkittävä. Omalla vaikutuksellani on nyt suurempi merkitys elämässäni, sillä saan tehdä valintojani karman ohjauksen sijasta, omalla intuitiollani. Vapaus oman näköisen elämäni rakennukselle moninkertaistui suurissa määrin, sillä AuraTransformaation™ myötä tarpeettomat runkopuut raivattiin pois poluiltani ja sain mahdollisuuden elää kivireestäni luopuen. Onnellisuus sai uuden mahdollisuuden <3

Jokainen meistä kokee muutoksen henkilökohtaisella tasollaan henkilökohtaisin tavoin. Omasta kokemuksestani voin kuitenkin rohkaista hyppäämään uusiin seikkailuihin, omaa hyvinvointiaan ja intuitiotaan kuunnellen.

Tervetuloa!